fbpx

Zit je wel eens met een kwestie waar je juridisch advies bij nodig hebt? Maar ben je een beetje benauwd voor de niet in te schatten kosten van een advocaat? Trouwens, tussen ons gezegd, klinkt de tussenkomst van een advocaat meteen ook zo drastisch, niet? Hoe pak je dit dan aan? Lees vlug verder, dan vertellen wij jou het goede nieuws.

Niet persé een advocaat nodig voor juridisch advies

Dankzij ons totaalpakket zit juridisch advies inbegrepen in onze service naar jou toe!

Het gaat om het volgende:

 1. BASIS:
  Heb je algemene voorwaarden? Ok, dan analyseren we ze voor jou.
  Heb je geen algemene voorwaarden? Geen probleem, dan maken we ze van nul voor jou op.
  Wat plaatsen wij in jouw algemene voorwaarden? Alles wat nodig is voor jouw bedrijf.
  Hoe doen we dat? We voeren een bedrijfsanalayse uit om jouw specifieke manier van werken te kennen binnen jouw activiteit.
  Kortom: Geen standaard sector copy/paste klare documenten, wel op maat.
 2. KOSTELOOS INBEGREPEN:
  We helpen je bij de correcte vermeldingen van je verkoopsdocumenten: offertes, (voorschot- of saldo-)facturen, contracten, … Welke elementen dienen waar vermeld te worden om sterk in je schoenen te staan als ondernemer én zeker te zijn van je zuur verdiende centen.
 3. KOSTELOOS INBEGREPEN:
  Regelmatig last van onbetaalde facturen of je wil je er op voorbereiden? We stellen voor jou de nodige documenten op: herinneringsbrief, “pitbull-rappel” indien nodig, ingebrekestelling, …
 4. KOSTELOOS INBEGREPEN:
  We werken je twijfels en frustraties weg en beantwoorden je vragen bij bepaalde aspecten of samenwerkingen met onderaannemers, contractanten, opdrachtgevers, … Just ask EHBA!
  EHBA is jouw raadsman en tussenpersoon bij expertises. Dankzij ons netwerk van advocatenkantoren, kunnen wij jou steeds advocaten in jouw buurt aanbieden met de juiste specialisatie in jouw specifieke dienstverlening, moest het toch nodig zijn.
  Wij zorgen ook voor een aanstelling van een expert, mocht dat nodig zijn. We proberen eerst zoveel mogelijk te regelen zonder de tussenkomst van een advocaat. In de meeste gevallen volstaat ons juridisch advies.
 5. KOSTELOOS INBEGREPEN:
  Moet er bij discussie of onduidelijkheden een brief of mail verzonden worden, dan doet EHBA dat voor jou. Wij kauwen alles juridisch voor en geven jou een kant en klaar model of tekst die je naar de tegenpartij kan versturen.

Sta dus ook helemaal sterk in jouw schoenen als ondernemer en contacteer ons voor jouw pakket op maat.