fbpx

Algemene voorwaarden opstellen

U kan in uw sector/branche bij EHBA terecht voor heel wat soorten kwalitatieve en commerciële factuurvoorwaarden. Deze worden jaarlijks door onze specialisten gescreend en indien nodig bijgewerkt. Zo zijn uw algemene voorwaarden steeds juridisch actueel en doordacht.

Maatwerk voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten

Is uw bedrijfsactiviteit nogal specifiek dan maken wij uw algemene voorwaarden op maat. Daarbij wordt rekening gehouden met de bijzondere eisen van uw activiteit. Deze voorwaarden zijn actueel en passen perfect bij uw activiteit.

Vraag een vrijblijvend prijsvoorstel via https://eerstehulpbijaannemers.be/#contact

Toetsing van voorwaarden

Heeft u al algemene voorwaarden en hanteert u die best al lang, dan kunnen deze zeker een analyse gebruiken. Onze jursiten toetsen ze af of deze nog actueel en kwalitatief zijn.

Helderheid met ons toetsingsrapport

U ontvangt een advies- en toetsingsrapport die rekening houdt met de jurisprudentie, wets- of bedrijfswijzigingen. Verder worden de sterke en zwakke punten per artikel beschreven.

NIEUW: Juridisch commercieel advies

Juridisch advies tegen aantrekkelijke voorwaarden. Wij werken met een netwerk van advocatenkantoren, waardoor wij u steeds advocaten in uw buurt kunnen aanbieden met de juiste specialisatie. Ook voor privé kwesties kunt u deze raadplegen.

Bij wanbetaling gaan wij na een dossiercontrole meteen uw klant aanmanen met onze “pitbull rappel”. Meestal volgt de betaling dan wel. Is dat niet het geval dan bespreken we met u of u eventueel verdere stappen wenst te ondernemen en welke stappen dat kunnen zijn.

LANDER KERSTENS

Lander is de oprichter en zaakvoerder van EHBA. Met kennis van zaken analyseert en redigeert hij uw algemene voorwaarden.

info@eerstehulpbijaannemers.be

+32(0)460 96 94 16

algemene voorwaarden voor aannemers

CONTACTFORMULIER