fbpx

Een klant kan om verschillende redenen niet betalen of slechts een deel van de factuur voldoen. Maar kan dit zomaar en hoe ga je hiermee om?

De klant wil eerst de werken inspecteren 

Uiteraard is het de klant zijn volste recht de werken eerst te inspecteren alvorens hij betaalt. Echter kan het zijn dat de klant van mening is dat bepaalde zaken niet naar wens zijn uitgevoerd. Hierdoor kan de klant beslissen de factuur niet of slechts gedeeltelijk te betalen. Betalen staat voor de klant echter gelijk aan aanvaarden van de uitgevoerde werken.

Wat nu?

Om je hiertegen te wapenen voeg je best een clausule toe aan je algemene voorwaarden. EHBA helpt je hierbij. We voeren een GRATIS analyse uit van je bestaande algemene voorwaarden en adviseren waar nodig. Het resulataat van de analyse zijn algemene voorwaarden op maat van uw bedrijf.

 

Ontvang jij graag meer van deze handige blogartikels vol tips & trics voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

LANDER KERSTENS

Lander is de oprichter en zaakvoerder van EHBA. Met kennis van zaken analyseert en redigeert hij uw algemene voorwaarden.

info@eerstehulpbijaannemers.be

+32(0)460 96 94 16

algemene voorwaarden voor aannemers

CONTACTFORMULIER